Uitgeverij VAN IN

Beste leerkracht en leerling

Je vertrouwde lesmateriaal heeft een nieuwe plek gekregen. VAN IN en De Boeck bundelen hun krachten en dit betekent dat het lesmateriaal van beide uitgeverijen allemaal op één plek terug te vinden zal zijn. Hoe en waar je vanaf nu je lesmateriaal kunt vinden, lees je in het stappenplan hieronder.

Stap 1 | Surf naar www.knooppunt.net en log in.


Je hebt een Knooppuntaccount nodig om in te loggen.
Heb je er nog geen? Maak dan een account aan via de instructies die je op www.knooppunt.net vindt.

Met al je vragen over logingegevens op Knooppunt kun je rechtstreeks de helpdesk van Knooppunt contacteren via knooppunt@boek.be

Stap 2 | Waar vind ik mijn code?

Als leerling vind je je code vooraan in je (leer)werkboek.
Als leerkracht vind je je code vooraan in je handleiding.

Stap 3 | Activeer je code via www.knooppunt.net.

In je boek vind je een code. Activeer deze via www.knooppunt.net.
Begint je code met VI, dan kun je ze rechtstreeks invoeren en activeren. Als dat niet het geval is, kun je onderaan deze pagina je code omzetten. Hoe je dit moet doen wordt onderaan uitgelegd.

Stap 4 | Vind je lesmateriaal terug in het overzicht.

Je ziet een overzicht met één of meerdere vakken. Als je op een vak klikt dan verschijnt de titel van je leerboek en/of leerwerkboek en kun je je lesmateriaal terugvinden.

Stap 5 | Ga aan de slag met je lesmateriaal.

Veel plezier ermee!

Je bent klaar om met je lesmateriaal aan de slag te gaan. Maak er een fantastisch schooljaar van!

Begint de code in je boek niet met VI? Hieronder kun je zelf je code omzetten. Voer de code uit je boek hier in en gebruik de nieuwe code om je lesmateriaal te activeren.

Let op: je code bestaat uit vier delen met een streepje ertussen. Typ de hele code inclusief de streepjes nauwkeurig over.

Je activatiecode bestaat uit 4 alfanumerieke delen met een streepje tussen

Werkt je code nog niet of vind je geen code in je boek? Contacteer onze klantendienst via secundair.onderwijs@vanin.be. Vergeet niet om zowel je code als de volledige titel van je boek te vermelden.